House of
Mothers

Exclusieve korting bij Naomi Vonk Fotografie!

Doe je mee aan Bevallen Als Een Baas? Dan krijg je exclusieve korting op zwangerschaps- en/of geboortefotografie bij Naomi Vonk! Naomi maakt echt de meest prachtige foto’s en Ik, Nira, ben onwijs blij met deze samenwerking!

Wat krijg je? 

Als je meedoet met Bevallen Als Een Baas krijg je bij Naomi Vonk exclusief 25 euro korting op je zwangerschapsshoot (15 foto’s in hoge resolutie).

Over Naomi:

Ik ben Naomi, 28, een creatief, spontaan, vrolijk, oprecht en vastbesloten persoon. Ik ben geboren en getogen op het eiland Aruba en woon sinds 2012 in Nederland. Ik ben getrouwd met mijn beste vriend en samen hebben wij vier kinderen.
Over een paar jaar zou ik heel graag Doula willen worden om (aanstaande) moeders te ondersteunen voor, tijdens en na de zwangerschap. Fotografie is altijd al een hobby geweest. De liefde voor fotografie komt voornamelijk doordat mijn moeder ook een fotografe is.
Van jongs af aan heb ik van haar geleerd hoe ik mijn kennis en creativiteit kan gebruiken en composities kan maken met foto’s. Dit deed ik, doordat ik met haar meeging naar een opdracht of door erop uit te gaan om foto’s te schieten.
Toen ik moeder werd kreeg ik de inspiratie om iets voor mezelf te gaan beginnen en zo ontstond mijn webshop Vonkies Kids. Inmiddels ben ik bezig met House of Vonkies, ook een kleine webshop. Hier binnenkort meer over.
Ik besefte dat fotografie het ding was waar ik graag verder mee wilde gaan. Ik probeer altijd mooie beelden vast te leggen van voornamelijk de natuur en mijn kinderen, maar eigenlijk van alles wat ik leuk en mooi vind. In 2005 heb ik meegaan aan een foto wedstrijd van National Geographic en ik heb toen van heel de Caraïben gewonnen!
Ik heb van kinds af aan altijd al een fascinatie gehad voor zwangerschappen en Geboorte. Ik bedacht mij, hoe leuk zou het zijn als ik van mijn hobby mijn baan kan maken?! En dan voornamelijk gericht op zwangerschappen, bevallingen en baby’s. Op deze manier kan ik mijn liefde en passie voor geboortes, zwangerschappen, baby’s en vooral fotografie kwijt. En zo is Naomi Vonk Fotografie ontstaan.
Mijn stijl van fotograferen kan je het beste omschrijven als spontaan, ongedwongen en een met de natuur. Ik leg de vrouw vast op haar meest kwetsbare moment. Het liefst puur natuur om het rauwe en pure op een discrete en mooie zachte manier vast te leggen.
Zonnige groeten,

Share:

Meer posts