Hello, it’s me…

Ik ben Nira, childbirth educator en moeder van 2 met als grote doel: elke vrouw helpen naar een fijne bevalling en transitie naar het moederschap! De geboorte van je kind is een peak life event. Een life changing event. Vrouwen die een empowering geboorte ervaring hebben nemen dat de rest van hun leven mee. Ik help (aanstaande) moeders zelfvertrouwen op te bouwen en de regie over hun bevalling en hun leven te pakken.

Dit doe ik door evidence based informatie over de geboorte te delen, je te leren hoe je het geboorteproces optimaal te ondersteunt en hoe je zorgt dat je zelf centraal staat in het proces van beslissingen maken over je bevalling.

Niemand heeft bij een bevalling meer te winnen of te verliezen dan de ouders, en met name de moeder die het kind draagt. Hun stem mag zwaar wegen.

Op dit moment concentreert mijn aanbod zich op de cursus Bevallen Als Een Baas®, maar houd de website en mijn Instagram in de gaten want er komt binnenkort meer aan!

Ik ben graag de wind in je rug naar een kickass bevalling. Heb je vragen? Stel ze gerust door te mailen naar info@houseofmothers.nl, mij een DM te sturen op Instagram of het contactformulier op de website in te vullen.

Mijn Instagram vind je hier.

Liefs,
Nira 

“Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers–strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.”

– Barbara Katz Rothman