Over mij

Hoi! Leuk dat je hier komt kijken.

Ik ben Nira, moeder van 2 en childbirth educator met een grote passie voor het geboorteproces. De geboorte van je kind is een peak life event. Een life changing event. Vrouwen die een empowering geboorte ervaring hebben nemen dat de rest van hun leven mee. Ik help (aanstaande) moeders zelfvertrouwen op de bouwen en de regie over hun bevalling en hun leven te pakken. Ik geef ze evidence based informatie over de geboorte, geef ze tips en tricks mee om de geboorte optimaal te ondersteunen en ik leer ze zelf een hoofdrol te nemen wanneer er medische beslissingen gemaakt moeten worden.

Je kunt mij ook vinden op instagram waar ik het meest actief ben!

“Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers–strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.”

― Barbara Katz Rothman

Liefs, Nira

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Amela

  Hi Nira

  Weet jij of VGZ jouw cursus Bevallen als een Baas vergoed? Ik heb aanvullend Best en kan tot 100 euro declareren maar er zijn allerlei voorwaarden en ik weet niet of jouw cursus daar onder valt.

  1. Nira

   Hey Amela,

   Dat is een hele goede vraag. Een deel van de cursisten heeft namelijk de cursus bij VGZ wel vergoed gekregen en een deel is nog in driftig overleg met VGZ nadat hun declaratie geweigerd werd. Het is dus een beetje onduidelijk….

Geef een antwoord