Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.houseofmothers.nl.

Informatie op deze website
House of Mothers probeert de informatie op deze website actueel te houden. Desondanks is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig of verouderd is. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

House of Mothers is niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie. Content op deze website heeft een informatief karakter en vervangt nooit medisch advies. Zie ook de algemene voorwaarden.

Prijzen
Prijzen kunnen gewijzigd worden. De geldende prijs is ten alle tijden de prijs zoals aangegeven in de webshop of op andere wijze overeengekomen verkoop. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tikfouten.

Gegevens
De consument is zelf verantwoordelijk voor de gegevens die aan House of Mothers verstrekt zijn en het actueel houden daarvan. Op de verwerking van de gegevens is bovendien de privacyverklaring van toepassing.

Intellectueel Eigendomsrecht
Op alle content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust auteursrecht. House of Mothers is rechthebbenden van deze content. De content op deze website mag niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, zonder schriftelijke toestemming van House of Mothers tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat.

Derden
House of Mothers is niet aansprakelijk voor enige inhoud die door derden op deze website is geplaatst, waaronder reacties onder artikelen of recensies.

House of Mothers is tevens niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink verwezen wordt, noch is House of Mothers aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die op deze website getoond wordt.

House of Mothers is niet aansprakelijk voor gebroken links of enig gevolg van het volgen van de link. Inhoud op websites van derden kan immers veranderen zonder dat House of Mothers hiervan op de hoogte is.

Notice and take down
Tref je onrechtmatige content op deze website aan, meld dit dan per e-mail (info@houseofmothers.nl) Indien na onderzoek blijkt dat het inderdaad om daadwerkelijk onrechtmatige content gaat zal de content zsm verwijderd worden.