Bevallen als een Baas

Ik help je met wetenschappelijk onderbouwde informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je bevalling, zodat je in controle blijft, minder angst hebt en positief terugkijkt op deze prachtige mijlpaal in je leven.

Je bevalling is niet “maar” één dag. Het is een ervaring die je de rest van je leven met je meedraagt en er zijn geen herkansingen.

BIRTH IS THE EPICENTER OF WOMEN'S POWER! - Ani Difranco

Reality check:

  • In Nederland ervaart ongeveer 40% van de vrouwen geen keuzevrijheid over wat er met haar lichaam gebeurt tijdens de bevalling
  • 20% van de vrouwen kijkt negatief terug op haar bevalling, 10% beschrijft haar bevalling als traumatisch
  • 80% van de zwangeren is zich tijdens een eerste zwangerschap niet bewust van de keuzes die ze heeft en haar rechten in de verloskamer
  • Een deel van de medische protocollen in de geboortezorg is niet evidence baseden leidt niet tot betere uitkomsten voor moeder en kind
    Dat kan anders en dat moet anders.

Traumatische bevallingen zijn zelden traumatisch door wat er gebeurde, maar eerder door een gebrek aan regie.

Je hebt tijdens de bevalling altijd het recht om je eigen keuzes te maken, maar dan moet je wel weten hoe je op een verstandige manier kiest.

Ben je zwanger en…

….vind je het zo eng dat je al buikpijn krijgt als je aan de bevalling denkt?

…vind je het moeilijk om goede wetenschappelijke informatie te vinden over wat er allemaal mis kan gaan en medische handelingen die dat kunnen oplossen, waardoor je denkt ‘laat maar ik doe wel gewoon wat me verteld wordt’?

…ben je door de negatieve verhalen van anderen bang geworden voor de bevalling en twijfel je of je het wel gaat kunnen?

…ga je (misschien) medisch bevallen waardoor je het idee hebt dat je weinig te kiezen hebt?

…heb je je zo vastgezet op je ideale droombevalling dat je zenuwachtig wordt van het idee dat het ook anders dan in je droomplaatje zou kunnen gaan?

…was je eerdere bevalling een slechte ervaring waardoor je nu opziet tegen deze bevalling?

…weet je heel goed wat je wilt, maar weet je niet HOE je dat voor elkaar gaat krijgen, waardoor je onzeker wordt in gesprekken met je verloskundige of gynaecoloog?

 

Je kunt een bevalling niet plannen, maar je kunt je wel voorbereiden op wat er gaat komen.

Bevallen Als Een Baas is dé online zwangerschapscursus die je volledig voorbereidt op een bevalling waar je tevreden op terug gaat kijken.

In 10 modules leer ik je álles over wat er tijdens de bevalling in je lichaam gebeurt, hoe je kunt omgaan met pijn, wat je kunt doen om een fijne ervaring te hebben, je rechten en keuzes in de geboortezorg, welke dingen er mis kunnen gaan, welke medische handelingen vaak ingezet worden tijdens bevallingen (en de zin en onzin ervan), hoe je aan je mindset kunt werken en wat je kunt verwachten in de kraamtijd.

De cursus is een combinatie van tekst, video en audio en je krijgt een handig template voor je geboorteplan en een werkboek.

 

Een bevalling is een spannende gebeurtenis. Een life changing event. Het is het begin van het leven van je kind, maar ook het begin van jullie/jouw leven als ouder(s). 

Of het nou je eerste bevalling wordt of misschien wel de vijfde, elke bevalling heeft impact op jou als moeder en op het gezin als geheel. Het is een ervaring die je de rest van je leven bij je zult dragen.

Over 50 jaar weet je niet meer welke kleur kinderwagen je had. Maar je zult nog precies weten hoe je je voelde op de dag dat je kinderen geboren werden.

Elke vrouw verdient het dat die ervaring er een is waarin zij centraal staat en waar ze zich een BAAS door voelt en waar ze de rest van haar leven zelfvertrouwen uit kan putten.

 

 

Ben jij die vrouw met een goede set hersenen
en wil je dat het welzijn van jou en je baby centraal staat tijdens de bevalling?? Dan is deze cursus voor jou!

Na deze cursus…

1000+ VROUWEN GINGEN JE SINDS JULI 2021 VOOR EN WAARDEREN DE CURSUS GEMIDDELD MET EEN 9,1

Wat krijg je?

Bonus

Investering: 247 euro. In sommige gevallen is deze cursus te declareren bij de zorgverzekering.

Over Nira:

  • Childbirth Educator

  • pro member van de Evidence Based Birth community

  • Moeder van 2 (en beide keren bevallen als een baas)

  • Bestuurslid Geboortebeweging

Je leest meer over mij op deze pagina.

Ik ben er van overtuigd dat met de juiste voorbereiding IEDEREEN kan bevallen als een baas®.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Twijfel je of heb je nog een vraag? Neem een kijkje op de FAQ pagina , neem contact met me op via het contactformulier of stuur me een DM op Instagram.