Bevallen als een Baas

Je bevalling zou de meest empowering ervaring van je leven moeten zijn waar je uit komt met het gevoel dat je een eindbaas bent die de hele wereld aan kan!

Bevallen is een once in a lifetime opportunity. Een dag in je leven die je je voor altijd gaat herinneren, maar waar je nooit meer een herkansing voor krijgt. Vraag een hoogbejaarde vrouw hoe ze zich voelde op de dag dat haar kinderen geboren werden en ze zal het je tot in detail kunnen vertellen.

Iedere vrouw verdient een positieve ervaring.

Helaas is dat nog lang niet altijd het geval. 1 op de 5 vrouwen kijkt negatief terug op haar bevalling en 1 op de 10 vrouwen verlaat de geboorte van haar kind met een trauma. Getraumatiseerd zou NIET het woord moeten zijn dat geassocieerd wordt met het begin van je moederschapsavontuur.

In de meeste gevallen wordt een negatieve ervaring tijdens de bevalling niet zo zeer veroorzaakt door wat er gebeurde, maar vooral door hoe het gebeurde. Gebrekkige communicatie, overschrijden van grenzen en een verlies van regie zijn de factoren die het meest genoemd worden als de oorzaak van trauma.

Maar…wat nou als het ook anders kan?

 

TIJDENS DE BEVALLING MOET NIKS. JE KUNT ALLE KEUZES ZELF MAKEN, MAAR DAN MOET JE WEL KENNIS VAN ZAKEN HEBBEN.

In de online geboortecursus Bevallen Als Een Baas® bereid ik je van A tot Z voor om goed geïnformeerd en met zelfvertrouwen te bevallen op JOUW manier.

Na deze cursus weet je alles over het geboorteproces, heb je afgerekend met de angsten die je belemmeren en heb je de vaardigheden die je nodig hebt om goed geïnformeerd beslissingen te maken over je bevalling en zelf de controle te behouden.

Ook, of JUIST, als alles anders loopt dan je hoopt.  

Na deze cursus ga je bevallen op de manier die bij jou past. Je gaat bevallen als een BAAS.

Maak van je bevalling een ervaring die je op de meest positieve manier nooit meer gaat vergeten! Een bron van zelfvertrouwen waar je de rest van je leven uit gaat kunnen putten.

Grote kans dat je je als ZWANGERE in een aantal van deze punten herkent:

De bevalling. Een spannende gebeurtenis. Een life changing event. Het is het begin van het leven van je kind, maar ook het begin van jullie/jouw leven als ouder(s). Of het nou je eerste bevalling wordt of misschien wel de vijfde, elke bevalling heeft impact op jou als moeder en op het gezin als geheel. Het is een ervaring die je de rest van je leven bij je zult dragen.

Over 50 jaar weet je niet meer welke kleur kinderwagen je had. Maar je zult nog precies weten hoe je je voelde op de dag dat je kinderen geboren werden.

Elke vrouw verdient het dat die ervaring er een is waarin zij centraal staat en waar ze zich een BAAS door voelt. 

Een empowering birth experience is voor veel vrouwen zo’n lifechanging event dat ze er de rest van hun leven zelfvertrouwen uit putten.

Twijfel je nog of heb je nu geen budget voor deze cursus? Kijk ook eens naar de Minicursus Geboorteplan schrijven. Als je daarna Bevallen Als Een Baas volgt krijg je de investering in de minicursus terug!

Een kickass empowering bevalling is haalbaar! Ook als het anders loopt dan gepland.

Ben jij die vrouw met een goede set hersenen
die graag zelf de koers van haar leven
(en bevalling) uitzet? Dan is deze cursus jou
op het zwangere lijf geschreven!

Na deze cursus…

“Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers…strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.”

– Barbara Katz Rothman

RUIM 600 VROUWEN GINGEN JE SINDS JULI 2021 VOOR EN WAARDEREN DE CURSUS GEMIDDELD MET EEN 9,1

Ben jij klaar om een baas te worden?

Ben je klaar om een BAAS te worden? Sinds de lancering zomer 2021 gingen ruim 600 vrouwen je voor! Zij waarderen de cursus gemiddeld met een 9,1 en hadden er het volgende over te zeggen:

Ik ben er van overtuigd dat met de juiste voorbereiding IEDEREEN kan bevallen als een baas®.

Je kunt je elke maand gedurende een aantal dagen aanmelden voor deze cursus! Wil je het niet missen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Wat krijg je?

Bonus

Je investering: 247 euro. In sommige gevallen te declareren bij de zorgverzekering!